Korábbi események

fókusz

„Igen, a világ előre halad, ez igaz. De még mindig ugyanazon csillag körül kering a naprendszer bölcsesség-terében. Meríts hát belőle, merítkezz meg benne.

Események a közös szellemi térben

Csak közös szellemi tér létezik. Attól szellemi. Ilyen, hogy szellemi tulajdon, ilyen csak a földön van – és kizárólag jogi értelemben értelmezhető. Enyém, tied, övé… túl sok minden szól az elkülönülésről a mai világban. Arra törekszem, hogy megosszam veletek, amit tudok, a szellemi-lelki tapasztalataimat, vagy amit én sem tudhatok, csak a bölcsességem. Az enyém?

Osztom

Ez történt korábban

Karácsonyig három másfél órás meditációs alkalmat szervezünk kéthetente szerdánként, melynek témája a lelki béke. Ez a második alkalom. Workshop, gyakorlás, szellemi tanítás és relaxáció. Az alkalmakhoz egyenként is lehet csatlakozni.

Karácsonyig három másfél órás meditációs alkalmat szervezünk kéthetente szerdánként, melynek témája a lelki béke. Ez a harmadik alkalom. Workshop, gyakorlás, szellemi tanítás és relaxáció. Az alkalmakhoz egyenként is lehet csatlakozni.

A folytatásban három másfél órás meditációs alkalmat szervezünk, kéthetente szerdánként, melynek témája a kapcsolatok. Ez az első alkalom, gyere és csatlakozz. Workshop, gyakorlás, szellemi tanítás és relaxáció. Az alkalmak egyenként is látogathatóak.

A folytatásban három másfél órás meditációs alkalmat szervezünk, kéthetente szerdánként, melynek témája a kapcsolatok. Ez a második alkalom, gyere és csatlakozz. Workshop, gyakorlás, szellemi tanítás és relaxáció. Az alkalmak egyenként is látogathatóak.

A folytatásban három másfél órás meditációs alkalmat szervezünk, kéthetente szerdánként, melynek témája a kapcsolatok. Ez a harmadik alkalom, gyere és csatlakozz. Workshop, gyakorlás, szellemi tanítás és relaxáció. Az alkalmak egyenként is látogathatóak.