Tértisztítás

A környezetedet te alakítod!

Változtasd vitálisabbá élettereidet!

Tértisztítás

 

Mi a tértisztítás, mikor van szükség rá?

 

Néha nem tudjuk miért érezzük jól magunkat egy szobában, egy másikban miért rosszul, holott furcsa közérzetünket látszólag semmi nem indokolja. Ilyenkor a térben lévő energia a felelős. A tértisztítás célja, hogy az életterek emelkedettek, otthonosak és az ember számára gyógyítóak lehessenek, ahol kreatívan élhet és megvalósíthatja álmait.

 

Egy új lakás otthonosságát nem pusztán a berendezési tárgyak és dekoráció megfelelő elhelyezése határozza meg. Ha egy hely energiája negatív és a beköltözők rezgéseitől eltérő, akkor nagyon sok idő alatt sem lesz számukra megfelelő és nem fog sikerülni a helyet otthonossá tenni. Fizikai szemmel nem látható lenyomatok meghatározzák egy szoba, terem, iroda, rendelő, lakás, tanterem használhatóságának alapminőségét.

 

Ahol egy ember sok időt tölt el, nem mindegy milyen rezgések vannak jelen. A negatív hatások könnyen átvehetők, rövid úton fáradtságot, rossz közérzetet, ingerlékenységet okoznak. Az érzékenyebb emberek e szemmel nem látható hatásokat jobban érzik, míg mások, annak ellenére érzéketlenek rá, hogy fizikai és mentális egészségükre észrevétlenül ugyanúgy hatással van.

 

Milyen tüneteket okozhat a kitisztítatlan helyiség?

 

Pár tünet, melyben komoly szerepet játszhat:

- Diszharmónia, rossz érzések, kellemetlen közérzet

- Gyakran történik valamilyen káresemény, beázás, meghibásodnak a berendezések

- Alvási problémáknak is lehet az egyik okozója

- Lelki problémák, depresszió, indokolatlan iztatottság

- Gyerekek túlzott érzékenysége, indokolatlan nyugtalansága, kezelhetetlensége

- Házikedvencek hasonló, furcsa reakciói

 

Az energia minőségét többek között befolyásolják:

- A helyiségben rendszeresen zajló események kisugárzása

- A felhasznált anyagok kisugárzása, mellyel a szobában dolgoznak

- A helyiség múltja - évtizedekkel, évszázadokkal korábban mi történt ezen a helyen

- A Földön elfoglalt helye, azaz, hogy a Föld múltjában van-e itt káros sugárzás

- A korábbi lakók, dolgozók, látogatók hátrahagyott energiái

- A korábban bent lévő emberek kisugárzásai, szándékai, viselkedése, életérzése

- A hely elhagyatottsága/belakottsága, fizikai állapota

- Az idő - erősítés hiányában az energia gyengülhet, újratisztításra lehet szükség

 

Ha például egy lakóparkot építenek fel egy domboldalon, ahol korábban csaták dúltak, akkor a háborúsággal járó negatív rezgés az egész környékre és minden oda épült ingatlanra igen kellemetlen hatással van.

Ha egy lakást alakítanak ki egy korábban fogorvosi rendelőként kiadott ingatlanban, akkor tértisztítás nélkül a korábbi betegek hátrahagyott fájdalmai a gyönyörűen felújított otthonban még mindíg jelen lesznek.

Egy boltban, ahol rengeteg ember megfordul, vagy egy fodrászatban, masszázs szalonban, ahol gondjaikat hátrahagyják a vendégek, csak akkor lesz emelkedett rezgés, ha rendszeres a tértisztítás. Mindenképp ajánlott ilyen és hasonló esetekben tértisztítást kérni, de legalább ellenőrizni, hogy alkalmas-e a hely a kiválasztott rendeltetésre.

Ahová feltöltődni, gyógyulni járnak az emberek vagy testüket ápolni mindenképp a felemelő, tiszta érzetű helyeket szeretik. Az emberek mindezekre egyre kifinomultabbak és igénylik, ezek alapján választanak.

 

Ahol alkalmilag, vagy renszeresen érdemes tértisztítást végezni:

- Házak, Lakások, otthonok

- Irodák, munkahelyek

- Gyógyító terek: jógaiskolák, wellness, masszázs szalonok

            rendelők, kóráházak, meditációs termek, szobák

- Oktatási helyszínek: iskolák, képzési központok, nyelviskolák, óvodák, tantermek

- Üzleti helyszínek: kávézók, éttermek, boltok, tárgyalótermek, várók

            fordászatok, kozmetikai szalonok tisztaságának fenntartása

- Szállások: panziók, szállodák, magánszállások, nyaralók

- Bármely ingatlan eladása előtt

- Új ingatlanba költözéskor

- Építkezéskor, felújításkor

- Üzlet, bolt beindításakor

Az otthon mindenképp kiemelt jelentősséggel bír, mert a napi megújulás helyszíne. Ha energetikailag nem megfelelő, nem is lehetséges igazán feltöltődni. Új lakásba való költözéskor mindenképp ajánlott a tértisztítás, hogy ne az előző lakók energiáinak egyvelegébe költözz bele. A feltöltődéshez fontos, hogy könnyed, erősítő otthonos energiák legyenek jelen.

Lakás, ház eladásakor a tisztítás azért segít, mert az új vevőnek nem a korábban bent lakók energiái kellemetlenek lehetnek. Inkább attól fog beleszeretni a helybe, hogy jó kisugárzású, de legalább semleges, melybe bele tudja képzelni leendő otthonát.

 

Hogyan történik egy tértisztítás?

 

Megkérem, hogy közösen járjuk be a helyiségeket és mondja el, melyiket hogyan használják, milyen problémákat tapasztaltak. Közben belső látás[ Egy intuícióra épülő kifinomult technika, mellyel érzékelhetővé válnak a szemmel nem látható valóságok.]sal felmérem és visszajelzést adok a jelen állapotról.

Elkezdem a tértisztítást, megtisztítom azoktól az entitásoktól és rezgésektől, amik blokkolják a szabad energiaáramlást. Mécsest és füstölőt használok hozzá. Meditációban, főként csukott szemmel dolgozom. Kitisztítom és feltöltöm a helyiségek energiáját. Ehhez többször bejárom a helyiségeket.

Visszajelzést adok, hogy mennyire sikerült megtisztítani. A mécseseknek égve kell maradniuk a tértisztítás végeztével. Tanácsot adok, szükség van-e több alkalomra, milyen sűrűn érdemes újratisztítani, hogyan lehet fizikai változtatással emelni a hely rezgését, hogyan lehet megtartani.

 

A tértisztítás tartalmazza a kiegészítő helyiségeket is, pl. garázs, pince, tároló, előtér, lépcsőház, udvar, folyosók.

 

Mi történik közben? Mi kerül kitisztításra?

 

Három fő részből áll az energiamunka:

 

1. A negatív erőterek kitisztítása

 - Felhasznált anyagok kisugárzásának tisztítása

 - Korábban történt energiák lenyomatainak tisztítása

 - Föld múltjából fakadó helyi negatív hatások tisztítása

 - Teljes ház, illetve környék negatív hatásainak tisztítása

 - Negatív entitások és lenyomatainak eltávolítása

 - Negatív dimenzióból való kapcsolatok lezárása

 - Korábbi lakók, dolgozók, stb. idegen energiáinak eltávolítása

 - Helyiségekben ragadt negatív szándékok, érzelmi lenyomatok tisztítása

 

2. Feltöltés pozitív energiákkal

 - Emelkedett energiákkal való feltöltés

 - A helynek megfelelő energiákkal való feltöltés

 - A hely kívánatossá tétele, pl. bolt esetén

 - Nyugtató, megbékítő, gyógyító energiákra behangolás, pl. rendelő esetén

 

3. Energetikai védelem

 - Kívülről érkező ártó szándékú, szellemi-, lelki, fizikai hatás számára átjárhatatlan

 - A pozitív, segítő szándékú hatásokat és emelkedett energiákat beengedi

 - Általában egy év élettartamra lehet feltenni

 - A téren belül történő negatív hatások lerombolhatják, ekkor meg kell újítani

 

Mik a tértisztítás feltételei?

 

Egy-egy ember jelen lehet az ingatlanban a tértisztítás alatt, de nyüzsgés, munka, fennforgás akadály lenne.

 

- Legyen fizikailag rendezett a hely

    A pozitív hatású, emelkedett energiák csak rendezett helyeken maradnak meg. Az energetikai tisztítást előzze meg rendrakás, takarítás, lomtalanítás, megszépítés, berendezés. Például ne legyenek rendezetlen, raktárnak használt helyiségek egy otthon esetében vagy lomokkal teli erkély. Építkezés, felújítás alatt történő előzetes tértisztítás ezalól értelemszerűen kivétel, de ekkor úgyis ajánlott egy második alkalom a beköltözés után.

 

- Ne dohányozzanak a beltéri helyiségekben

    A dohányfüst energiája erősen negatív és izoláló, az egész hely alapenergiáit befolyásolja, még akkor is, ha nyitott ablaknál vagy csak egyes helységekben gyújtanak rá. Csak úgy van értelme a tértisztításnak, ha nincs bent dohányzás a tisztítást követően.

 

- Beleegyezés

    A hely tulajdonosai, bérbeadói, lakói, használói engedélyezzék a tértisztítást. Ha bármilyen formában ellenzik, nem szerencsés a tisztítás. Ha nem tudják miről van szó, érdemes megmutatni ezt a weboldalt, hogy lássák, megbízható dologról van szó.

 

Hány alkalom szükséges?

Milyen időközönként érdemes tisztítani?

 

Az első tisztítás célja a régebbi és nagyobb lerakódások tisztítása. Ez általában nagyobb volumenű munka, mert ekkor minden korábbi korábban lerakódott lenyomaton dolgozni kell. Az esetek nagyrészében elegendő egy alkalom, de ha sok négyzetméterről van szó, akkor lehet több, illetve akkor is, ha energetikailag nagyon szennyezett. Ezt első alkalommal pontosan megmondom.

A második, illetve további újratisztítások esettől függően általában gyorsabban mennek.

 

Lakást, házat, normál lakáscélú használat mellett tipikusan 1,5-2 évente, de ha albérletnek van kiadva és rendszeresen cserélődnek benne a lakók, akkor minden új lakó után érdemes újratisztítani.

 

Építkezés, átépítés, felújítás esetén érdemes a munkák megkezdésekor vagy előtte egy első tisztítást csinálni. A munkák befejeztével, tereprendezés és beköltözés után pedig egy másodikat.

 

Rendelőt, boltot, éttermet, edzőtermet, tantermet általában sűrűbben érdemes, kéthavonta-félévente, mert nagyon sok ember fordul meg, különböző érzelmekkel, kisugárzással, viselkedéssel, szándékkal.

 

A tértisztítás alkalmával elsődlegesen nem a radiesztéziai sugárzásokkal foglalkozom. Kizárólag indokolt, a teret jelentősen befolyásoló esetben kezelem. A tértisztítás nem a tér rendezésével, a Feng Shuival és a Vaszatival foglalkozik, hanem a tér alapenergiáival.

 

Hogyan rendelhetek tértisztítást?

 

Jelentkezz be telefonon, emailen vagy az itt található bejelentkezés lapon! Írd le mit szeretnél tisztíttatni, mekkora területű, milyen állapotú, hol található, mikor szeretnéd? Személyes időpontegyeztetéshez visszahívlak!

 

A tisztítás időtartama 1-1,5 óra. Alkalmanként 27 000 Ft + kiszállási díj.

Kiszállási díj belföldön oda-visszaút időtartamára számolva: 5000 Ft/óra. Budapesti, illetve Gödöllő környéki helyszínre nem számítok fel.

Rendszeres tértisztításra, külföldi helyszínre kérj külön ajánlatot!

 
 
 
 
 
 

További kérdéseid

vannak?

Halász Endre

Spirituális gyógyító, szellemi mester, szellemi tanító, spirituális mester, energetikai kezelés, tanácsadás, coaching, coach, spirituális gyakorlatok, meditáció, tanfolyam, önismereti csoport, önismereti tréning, életvezetési tanácsadó, párkapcsolati tanácsadás, személyiségfejlesztés, lelki segítség, tudatalatti, tudatalatti programozás, psziché, pszichológia, gyógyitás energia átadással, holisztikus gyógyítás, prána energia, reiki energia, energiagyógyászat, gyógyítás energia átadással, gyógyítás isteni energiával, stresszoldó meditáció, stresszoldó technikák, relaxáció, relaxációs módszerek, önbizalom, önbizalom növelés, önbizalom fejlesztő gyakorlatok, magabiztosság, nyugalom, nyugalom elérése, belső béke, lelki nyugalom titka, lelki béke megteremtése, emelkedettség, stabilitás, pénzügyi stabilitás, hogyan legyek sikeres, siker

© 2023 by Marketing Inc. Proudly created with Wix.com

Halász Endre © 2018 Minden jog fenntartva

Adószám: 67867107-1-33  Bankszámlaszám: 12010501 - 00287936 - 00100002

Budapest, Tutaj utca 6/A. | Gödöllő, Fenyvesi Nagyút 3/A.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now