Személyes

Terápia

„A csend íze ugyanaz. Az idő változik, a világ folyton átalakul, de a csend élménye, az öröm, amit magával hoz, ugyanaz marad.”

Osho

Félelmek oldása

A félelmeit mindenki magának hozza létre, ezért csak maga szüntetheti meg. A félelmek önmagukat erősítő negatív örvények, melyeket lehetséges uralni, megállítani és megfordítani. Ez terápiában megtanulható. Nem csak a fejünkből, hanem mélyebb szintekről is eredhetnek. A lelkünkből, a tudatalattiból vagy akár testünkből. A legtöbb félelem azért tud hatni ránk, mert tudattalanul újrateremtjük őket, magyarul nem is tudunk róluk!

A megoldás a tudatosítás és a terápiás lelki megerősítés, ebben nyújtok segítséget a meditáció és az általam használt szellemi-lelki eszközök segítségével.

Munka a mélytudatban

Életünk eseményeit a hitünk határozza meg, mely bizonyos mintákat követünk. Ezek a minták a mélytudatban gyökereznek. Átírásuk nélkül nehéz tartós változást létrehozni az életünkben. A mintákhoz való hozzáférés őszinte változni akarást, az önismeretben fejlődést és elhivatott munkát kér tőlünk, mivel sokszor öngátló rétegek választják el tőlünk őket.

A beszélgetésen és meditáción alapuló terápiával fel lehet dolgozni a rétegeket és önerőből újjáteremthetjük életünket. A legtöbb esetben már három alkalom után jelentős javulás tapasztalható, de a mélyen gyökerező problémák oldásához több időre lehet szükség.