Coaching

A legtöbb minden nagyon egyszerű és könnyű - utólag.

Lehetne már most is, amikor a közepén vagy?

Bátorságra van szükség, hogy merj segítséget kérni,

de ekkor már bízol abban, hogy sikerülhet a terved,

megvalósulhat az álmod!

Engedd meg, hogy támogassalak és segítselek, akár elakadtál az életedben, akár pár jó tippre van szükséged a továbblépéshez!

Mi a coaching?

A coaching célja, hogy kitisztázzon és segítsen új nézőpontokból látni a helyzeted. Újraértelmezheted a téged foglalkoztató kérdéseket. Mozgósítja belső erőforrásaid, célt ad, segít utat találni álmaid megvalósításához. Konfliktushelyzetek, megoldhatatlannak tűnő lehetetlenjeid blokkjait oldhatja fel, hogy új feladatokra is fókuszálhass. Képessé tesz kezelni a szükségszerű változásokat, önbizalommal meghozni a nagy döntéseket.

Javítja a munkaeredményeid, fejleszti az öntudatosságod, átláthatóvá teszi választási lehetőségeid.

 

A coaching egy több alkalomból álló, külső-belső átváltozási folyamatot végigkísérő személyes támogatás, motiváló, hatékony önfejlesztő program, irányított beszélgetés keretében, előre meghatározott célok érdekében.

Történhet személyesen, vagy csoportosan.

 

Ha már több hónapja nem jutsz előbbre egy életedet

jelentősen befolyásoló kérdésben,

ne várj tovább!

 

Coaching munkám egyedisége, hogy különböző életterületeid szinkronban elemzem és coacholom, azaz nem csak egy-egy területen felmerülő helyzet külön kezelésére fókuszálok, hanem a teljes képet nézem egészében, a személyiségeddel összhangban.

 

Kétszintű coaching

Tapasztalataim alapján a coaching szokványos elemei önmagában nem képesek teljes rálátást adni, az ember öngátló belső folyamatai miatt, ezért ötvözöm a coachingot tanácsadással, melyet a belső látás módszereire építek. Konkrét visszajelzést tudok adni, ha egy helyzetben megtévesztenéd magad, vagy valamit nem akarnál észrevenni.

Ezáltal nem vagy magadra hagyva, nem pusztán saját erődből kell megszülnöd a megoldásaid. Ehhez jelentős mértékben hozzá tudok tenni, új információkkal, nézőpontokkal, iránymutatásokkal.

 

Első szint

A coaching első szintje a szokványos coaching technikáit és elemeit tartalmazza. Fókuszban a problémafeltárás és célállítás, a tiszta helyzetkép és arányok, a megoldási lehetőségek feltérképezése és rangsorolása, majd racionalizálása és akciótervvé alakítása áll.

 

Második szint

A második szint egy sokkalta mélyebb megközelítés, melynek célja, hogy az első szinten megtalált lehetőségeket és célokat legyen esélyed elérni.

Az esetek zömében a változtatás nem pusztán szorgalom kérdése, hanem helyzettel kapcsolatos érzelmeiden és hiteden múlik. Ezek lehetnek félelmek, ragaszkodások, ideálok, belső ellentmondások, gondolatcsapdák.

A második szint mindig mélyebb emberi alapkérdésekhez és belső hozzáállásaidhoz, hitrendszereidhez, viselkedési mintáidhoz vezet, melyek nélkül az első szinten megtalált céljaid nem tarthatók meg sokáig, a problémáid visszatérnének.

 

Kinek segít a kétszintű coaching?

- Lifecoaching - különböző élethelyzeteid elakadásában vagy támogatásában

- Üzleti coacing - induló vállalkozásod, egyensúly beállítása, fejlesztések

        válságkezelések, menedzselési kérdések

- Vezetői coaching - közép- és felsővezetőknek

        pozícióban lévő vezetők munkájának támogatására

- Pénzügyi coaching - pénzügyi problémák megkeresése, új célok elérése

- Párkapcsolati coaching - házasságok, családok, válás, szakítás

        párkeresés, önértékelés

- Nevelési coaching - gyereknevelés támogatása, szülő-gyerek kapcsolatok

- Group coaching - csoportos problémamegoldás, munkahelyek

        közösségek konfliktuskezelése

        csoportdinamika kezelése, közös célok támogatása

- Gyermekvállalás

- Egészségügyi coaching - gyógyulási folyamatok segítése

 

Hogyan jelentkezhetsz coachingra?

 

Jelentkezz be telefonon, emailen vagy az itt található bejelentkezéssel. A coaching díját közösen alakítjuk ki konkrét célmeghatározás után.

 

Nagy távolság esetén vagy sürgős eseben lehetőség van Skypeon keresztüli személyes coachingra előzetes időpontegyeztetést követően. Indokolt esetben javaslom, mivel a személyes találkozások alkalmával sokkal többet tudok adni és hatékonyabb a munka.

 

Kérj segítséget, meglepően hatékonyan a célodhoz juthatsz!

További kérdéseid

vannak?

Halász Endre

Spirituális gyógyító, szellemi mester, szellemi tanító, spirituális mester, energetikai kezelés, tanácsadás, coaching, coach, spirituális gyakorlatok, meditáció, tanfolyam, önismereti csoport, önismereti tréning, életvezetési tanácsadó, párkapcsolati tanácsadás, személyiségfejlesztés, lelki segítség, tudatalatti, tudatalatti programozás, psziché, pszichológia, gyógyitás energia átadással, holisztikus gyógyítás, prána energia, reiki energia, energiagyógyászat, gyógyítás energia átadással, gyógyítás isteni energiával, stresszoldó meditáció, stresszoldó technikák, relaxáció, relaxációs módszerek, önbizalom, önbizalom növelés, önbizalom fejlesztő gyakorlatok, magabiztosság, nyugalom, nyugalom elérése, belső béke, lelki nyugalom titka, lelki béke megteremtése, emelkedettség, stabilitás, pénzügyi stabilitás, hogyan legyek sikeres, siker

© 2023 by Marketing Inc. Proudly created with Wix.com

Halász Endre © 2018 Minden jog fenntartva

Adószám: 67867107-1-33  Bankszámlaszám: 12010501 - 00287936 - 00100002

Budapest, Tutaj utca 6/A. | Gödöllő, Fenyvesi Nagyút 3/A.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now