Meditáció

A lelki béke

A lelki béke

Csoportos meditáció az Átriumban

Halász Endre és Zsók Ágnes új kezdeményezéséről szeretnénk hírt adni Nektek. Néhány hete úgy döntöttünk, hogy a szűkebb körben megélt szellemi életünket szeretnénk kiterjeszteni és közösségben folytatni. 

Néhány szó magunkról: 
Endre több mint 12 éve támogatja a hozzáforduló embereket energetikai gyógyítással, tanácsadással, coachinggal, tréningekkel, és tértisztítással. Csoportokat tanít az általa tapasztalt szellemi tudásról. Ezt a palettát szertenénk bővíteni kiscsoportos meditációkkal, később elvonulásokkal, esetleges előadásokkal.   
 
Ágnes 20 éve foglalkozik masszázzsal mozgásterápiával és az utóbbi két évben fimom manuál terápiával (craniosacralis terápia). A közösséghez tartozás mindig is az élete része volt, diák közösségekben, a civil szférában, művészeti kezdeményezésekben és spirituális csoportokban.    
 
A közösségben megélt szellemi élet első lépéseként kiscsoportos meditációt terveztünk Halász Endre vezetésével.  
 
Téma: 
A karácsonyig megtartott 3 alkalom témája a LELKI BÉKE lesz. 
A találkozókon a fent említett témát szeretnénk körbejárni az elején egy rövid szellemi tanítással és beszélgetéssel majd egy meditációval megélni és megtapasztalni ennek a minőségét. Az alkalmakhoz egyenként is lehet csatlakozni. 
 
A meditációk során többek közt az alábbi témákkal foglalkozunk majd: 
 
– Hétköznapi félelmek feldolgozása.
– Mit hoz felszínre ez az időszak? 
– Alsó csakrák tisztítása. 
– Bátorság, hogy Önmagad légy. 
 
Mivel a hely befogadó képessége korlátozott, kérlek jelezd nekünk e-mailben a részvételi szándékodat, hogy követni tudjuk a résztvevők számát! Köszönjük!
 
Időpontok:  
2021. november 10. szerda 18.00 – 19.30 
2021. november 24. szerda 18.00 – 19.30 
2021. december 8.  szerda 18.00 – 19.30 
 
Díja: 
Egy alkalom 3000 Ft. 
 
Helyszín: 
ÁTRIUM3 1134 Budapest, XIII.ker. Lőportár utca
A pontos címet emailben küldjük, kérlek iratkozz fel.
 
 
Ha úgy érzed, hogy szívesen megosztanád az általunk küldött lehetőségeket másokkal is, akit érdekelhet, hálásan köszönjük, hogy segítesz az információ áramlásban.

A Feliratkozás gombbal a hírlevelünkre tudsz feliratkozni, hogy le ne maradj a további programokról. A Jelentkezem gombbal pedig közvetlenül a meditációs alkalomra jelentkezhetsz.