Spirituális terápiák

 

Energetikai kezelés

Mi az energetikai kezelés?

 

Amíg a fizikai test pihen az aura és csakra rendszeren keresztül a szellem és a lélek minden szintje elérhető.

 

A stresszmentes állapot az ember természetes működésével összhangban, megtisztuláson, megújuláson keresztül jön létre. A kezelés hatására a korábbi beidegződések könnyedén elengedhetőek.

 

Milyen lépésekből áll egy alkalom?

 

Ha kifejezetten rosszul vagy, nem beszélgetünk, hanem egyből gyorssegítséget adok. A többi esetben, szinte mindig ezt az útvonalat járjuk be:

 

Beszélgetés — Helyzetfeltárás — Belső döntések — Kezelés — Házi feladat

 

Beszélgetés

Mindig a kért témákkal foglalkozom, és azokkal, amik közvetlenül hozzá tartoznak. Elmondod, miről van szó és mit szeretnél. Megbeszéljük tudok-e segíteni. Remélhetőleg igen, de ha mégsem, akkor megnézem, hogy tudok-e tanácsot adni, kihez tudsz fordulni, vagy min múlik az előrelépés.

 

Helyzetfeltárás

A beszélgetésből indul ki. Közben az aurából és az élettörténetből belső látással olvasom ki hol vannak az elakadási pontok.

 

Belső döntések

Az elakadások vagy tünetek lelki, szellemi okait megmutatom és segítek új utakat találni. A belső döntések meghozatala nélkül a terápia nem folytatható és az energetikai kezelés káros volna. Ha szükséges, csak a belső döntésekig való eljutáson dolgozunk.

 

Kezelés

Ülő vagy fekvő testhelyzetben, csukott szemmel pihensz, közben mást nem kell csinálnod. A testtől bizonyos távolságban a kezemen keresztül energiát áramoltatok, mely különböző érzeteket kelthet. A programozott energia szellemi, lelki és fizikai szinteken hat, a tüneteket okozó minták átírásával. A kezelés időtartama egyedi, kb. 15-45 perc.

 

Házi feladat

Sok esetben házi feladatot adok, ami otthon végzendő meditatív vagy képzeletgyakorlatokat jelent. Más esetekben élethelyzetbeli, viselkedésbeli tanácsot adok házi feladatként.

 

 

Mi történik pontosabban a kezelés közben?

 

Beszélgetéssel nem érhető el minden részünk, energetikai terápiával és meditációval viszont sokkal hatékonyabban. Az energetikai kezelést midig problémafeltárással kezdjük, közösen meghatározzuk a célokat. Ha a célok nem egyértelműek, ezek meghatározásán dolgozunk.

 

A kezelés közben harmonizálom az aura rétegeit, mely elsősorban stresszoldó és megnyugtató hatású. Hasonlóképpen az összes fő csakra és energiavezeték kerül sorra. A gondolati teret és az idegrendszerben lévő ellentmondásokat oldom fel. A fizikai test körüli zavaró rezgéseket a pránatestben érem el. Ezt követően a lélektest és a szellemtest áthangolására kerül sor.

 

Ha szükséges, vezetett meditációban, mélytudati szinten minták kerülnek átírásra. A felépülés lehetőségét a belső konfliktus feloldása és az új állapot sikeres megtartása hozza létre.

 

Mi kezelhető energetikai terápiával?

 

Bármilyen tünetegyüttes vagy élethelyzetbeli kérdés, melyet a lelki- és szellemi szinten lévő okok megkeresésével és oldásával fokról fokra érünk el. Fizikai szinten lévő kellemetlenségektől kezdve a lelki jellegű fájdalmakon át a szellemből kiinduló zavarokig.

 

Egy ember nagyon sok részből áll és a betegség mindig egy elakadás, egy belső konfliktus. Ha sikerül megtalálni és feloldani, a fizikai tünetek elmúlhatnak és akár egy szokványos eszközökkel kezelhetetlen élethelyzet meglepően rövid idő alatt szerencsésebbre fordul.

 

Hány kezelésre van szükség?

 

Ez teljesen egyedi. Az ügytől, betegségtől és személytől is függ. Az első találkozás alapvetően a helyzetfeltárásról szól, de egyből lehetőség is van a kezelés elkezdésére. Ha valaki - a belső döntéseiben -  teljesen készen áll a változásra, általában kevesebb, ha valaki ettől távolabb áll, több alkalom szokott kelleni.

 

Sok esetekben már három alkalom után jelentős vagy teljes javulás észlelhető. Mélyebb kérdésekben akár folyamatos kezelésre is szükség lehet hosszabb időn át. Az első alkalom után és az alkalmak után is pontos választ adok, hol tart a kezelés.

 

Ha valaki nem hisz benne, akkor is működik?

 

Igen, az energetikai kezelésben nem kell hinni, ez nem egy vallás. Minden embernek van energiateste, lelke, szelleme, érzései. Akkor is, ha ezekben nem hisz, ezért így is kezelhetőek. A változás a szándékon és a belső döntéseken múlik. Ha nem áll készen, nem akar vagy képtelen szembenézni a lelkében, szellemében, testében zajló folyamatokkal a szeretetteli segítség ellenére, akkor egyelőre nem tudok segíteni.

 

Biztos-e a felépülés a kezelést követően?

 

Nem. Mint ahogy egy tánctanár sem tudja garantálni minden tanítványának, hogy profi táncos lesz, én sem tudom megmondani, hogy ki miben lesz képes hinni és változni a jövőben. Azt viszont meg tudom mondani, hogy min múlik az előrelépés, mit kell hozzá tennie és mik a kellemetlenségeinek, veszteségeinek okai.

 

Tapasztalataim szerint a siker elsősorban a kezelt személyen múlik, melyhez terapeutaként rengeteget hozzá tudok tenni tanácsaimmal, példamutatásommal és az energetikai kezelésekkel. Az adott kérdésekben hitét sikerül megváltoztatnia, ezzel új utakat teremtve önmaga számára. A terápia lényegi része önterápia.

Aki igazán akar, képes megváltozni! Az energetikai kezelés a modern terápiák ragyogó, új utakat nyitó eszköze, mely a segítséget kérő saját vitalitását aktiválja.

 

Milyen veszélyei vannak?

 

Semmilyen. Hacsak az nem, hogy megváltozik az életed és jobban érzed magad.

A terápia minden részébe be leszel vonva és kontrollja van felette. Ez csak így lehetséges, hiszen megváltozott életéért is maga lehet csak felelős. Spirituális terapeutaként e személyre szabott fejlődési utat támogatom.

 

Az energetikai terápia megelőzésre, kezelésre és útókezelésre

is különleges eszköz lehet számodra!

Az általam adott terápiák nem tekinthetőek és nem helyettesítenek semmilyen orvosi-, pszichológiai- vagy pszichiátriai jellegű kezelést. Természetgyógyászati kezeléseket sem adok. Nem vagyok orvos vagy ápoló. Munkám tanulmányaimon és tapasztalataimon alapulnak. Az egészségügyben dolgozók szakértelmét és munkáját minden tekintetben elismerem és tisztelem, hálás vagyok áldozatos szerepvállalásukért.

Bármely gyógyászati kezeléssel szívesen együttműködöm, kiegészítem és támogatom. Kölcsönös együttműködés esetén szívesen támpontokat adok orvosok és gyógyító szakemberek részére betegségek vizsgálatához a kezelések közös sikerének érdekében.

 

Hogyan kaphatok kezelést?

 

Jelentkezz be telefonon vagy email-en! A terápiákat egyedileg, személyes találkozó alkalmával végzem, előzetes időpontegyeztetés alapján.

Időtartama beszélgetéssel együtt 1,5 óra. Alkalmanként 14 000 Ft.

Ha anyagi nehézségekkel küzdenél és kedvezményre lenne szükséged, kérlek jelezd.

További kérdéseid

vannak?

 

Félelmek oldása

Hogyan lehet oldani a félelmeket?

 

A félelmeit mindenki maga hozza létre, ezért csak maga szüntetheti meg. A félelmek önmagukat erősítő negatív örvények, melyeket meg lehet tanulni uralni, megállítani és megfordítani. Nem csak a fejedből, hanem mélyebb szintekről is eredhetnek. A lélekből, a tudatalattiból vagy akár test sejtjeiből. A legtöbb félelem azért tud hatni rád, mert tudattalanul teremted őket — nem is tudsz róluk! Úgy oldhatod fel őket, hogy felismered, megnevezed és átváltoztatod mindet.

Teremtőerőddel éltető, építő erőiddé változtathatod őket!

 

Kinek javasolt?

 

Folyamatos félelem esetén: pánikbetegeknek, depressziós, vagy időszakos depresszióban szenvedőknek, szorongástól szenvedőknek.

Egy-egy ügy kapcsán: élethelyzetekben, munkahelyi körülmények között, magánéleti helyzetekben, vagy akár ok nélkül felmerülő helyzetekben is felütheti fejét a félelem és a megijedés vagy a szorongás.

Nincsenek kisebb, vagy nagyobb félelmek, csak elmélyültebbek vagy kevésbé elmélyültebbek. Időben érdemes foglalkozni velük. A legelmélyültebb félelmek érzéketlenségbe vihetnek.

 

Mi történik egy kezelési alkalommal?

 

Ha kifejezetten rosszul vagy, nem beszélgetünk, hanem egyből gyorssegítséget adok. A többi esetben, szinte mindig ezt az útvonalat járjuk be:

 

Beszélgetés — Helyzetfeltárás — Találkozás a félelemmel — Kezelés — Házi feladat

 

Beszélgetés

Leírod a problémát és az élethelyzetet. Elmondod, szerinted mi a gond, honnan ered, eddig hogyan próbáltad megoldani.

Helyzetfeltárás

Belső látással megnézem, hogy a félelem vagy szorongás a különböző lelki és energetikai szinteken hol és hogyan rögzült benned.

Találkozás a félelemmel

A félelmet úgy lehet kezelni, ha szembesülsz vele. Ebben a legnagyobb feladat, hogy merj vele találkozni és átélésben legyél képes behatárolni és felhozni a mélyebb szintjeidről. Ha ez sikerül, nem mélyül el és nem mérgez meg fizikai szinten.

Kezelés

Ülő vagy fekvő testhelyzetben, csukott szemmel pihensz, közben mást nem kell csinálnod. A testtől bizonyos távolságban a kezemen keresztül energiát áramoltatok, mely különböző érzeteket kelthet benned. Egyes esetekben érintésére is szükség lehet. A kezelés időtartama egyedi, kb. 15-45 perc. Vezetett meditációban a félelemben rögzült minták felülíródnak.

Házi feladat

Sok esetben házi feladatot adok, ami otthon végzendő meditatív vagy képzeletgyakorlat. Más esetben élethelyzetbeli, viselkedésbeli tanácsot adok. A házi feladat lehet megerősítő mondatok ismétlése és átérzése, esetleg mozgásos feladat.

 

Elsősorban beszélgetésen keresztül közelítjük meg a félelmet. A beszélgetés közben belsőbb, meditatív szintekre viszlek, ahol szemtől szembe találkozol a félelmeddel. Ellátlak energiával és segítelek, hogy itt új döntést hozhass, mely megváltoztatja belülről fakadó látásmódodat, érzelmeidet és érzékelésedet. Mélyebb szinteken meditációban dolgozunk.

 

Mikor lesz sikeres a kezelés?

 

A változást a te szándékod hozza létre, bátran nézz szembe őszintén önmagaddal. Egészen természetes folyamat, ahogy bevezetlek belső világodba.

 

Ez egy szelíd, de határozott módszer, mely tiszteli a szabad akaratodat és a legmegfelelőbb módon támogat. A belső átváltozás személyiséged fejlődéséhez vezet. Képes lehetsz kiszabadulni önmagad börtönéből. Az érzéketlenség elmúlhat és sokkal élettelibb, lélektelibb lehetsz.

 

Tartósan meg lehet szabadulni a félelmektől?

 

Az ember sajátságossága, hogy félelmeit hajlamos újrateremteni. Ezért a tartós eredményhez gyakorlásra van szükség. Új belső mozdulatokat kell megtanulni. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, együtt is gyakoroljuk.

 

A félelmek oldása egy igazi áldás, mely újra szabaddá tesz!

Az általam adott terápiák nem tekinthetőek és nem helyettesítenek semmilyen orvosi-, pszichológiai- vagy pszichiátriai jellegű kezelést. Természetgyógyászati kezeléseket sem adok. Nem vagyok orvos vagy ápoló. Munkám tanulmányaimon és tapasztalataimon alapulnak. Az egészségügyben dolgozók szakértelmét és munkáját minden tekintetben elismerem és tisztelem, hálás vagyok áldozatos szerepvállalásukért.

Bármely gyógyászati kezeléssel szívesen együttműködöm, kiegészítem és támogatom. Kölcsönös együttműködés esetén szívesen támpontokat adok orvosok és gyógyító szakemberek részére betegségek vizsgálatához a kezelések közös sikerének érdekében.

 

Hogyan kaphatok kezelést?

 

Jelentkezz be telefonon vagy email-en! A terápiákat egyedileg, személyes találkozó alkalmával végzem, előzetes időpontegyeztetés alapján.

Időtartama beszélgetéssel együtt 1,5 óra. Alkalmanként 14 000 Ft.

Ha anyagi nehézségekkel küzdenél és kedvezményre lenne szükséged, kérlek jelezd.

További kérdéseid

vannak?

 

Elengedés és traumák oldása

Mikor van szükség elengedésre és traumák oldására?

 

Az elengedés és a traumák oldása a szellemi-lelki terápiák egy fajtája. Általában ezek a tipusú elakadások jelentősebbek és hosszabb időre van szükség a feldolgozásukra, mert a lélekben több területet együttesen érint.

Az életben, kikerülhetetlen módon, mindenkit érnek váratlan fordulatok és csapások, melyekre nem lehet előre felkészülni. Ki-ki a maga személyisége szerint reagál a kősziklaként zúduló nehézségekre, valaki ösztönösen tehetségesebben, ki pedig lassabban.

 

Ha a traumák nem kerülnek időben feldolgozásra, elakadásokat és betegségeket hozhatnak létre. Az átélt veszteségekkel való találkozás nem kikerülhető, de csodálatos módszerek állnak rendelkezésre, melyek segítségével e kövekből lépcsőt építhetünk!

 

Milyen esetekben segíthetek?

 

Néhány példa elengedést kívánó és traumás esetekre:

- szerettünk elvesztése, gyász feldolgozása

- válás, szakítás

- vagyoni/üzleti veszteség

- régi sérelmek megbocsátása

- testi sérülés vagy betegség, mint veszteség

- munka elvesztése

- átállás az üzleti életben

- nehéz vagy fájdalmasan megélt gyerekkor

- megaláztatás

- a múltban ragadni

- sorsfordulók

 

Mi történik egy alkalommal?

 

Az elengedést lépésről lépésre lehet feldolgozni a fájdalmakat egyenként tudatosítva, velük megbékélve a megbocsátáson keresztül.

A lelki terápiánál, illetve a félelmek oldásánál leírtak szerint történik.

A traumák feldolgozása az eddig lekötött erőid felszabadítását jelentik!

Az általam adott terápiák nem tekinthetőek és nem helyettesítenek semmilyen orvosi-, pszichológiai- vagy pszichiátriai jellegű kezelést. Természetgyógyászati kezeléseket sem adok. Nem vagyok orvos vagy ápoló. Munkám tanulmányaimon és tapasztalataimon alapulnak. Az egészségügyben dolgozók szakértelmét és munkáját minden tekintetben elismerem és tisztelem, hálás vagyok áldozatos szerepvállalásukért.

Bármely gyógyászati kezeléssel szívesen együttműködöm, kiegészítem és támogatom. Kölcsönös együttműködés esetén szívesen támpontokat adok orvosok és gyógyító szakemberek részére betegségek vizsgálatához a kezelések közös sikerének érdekében.

 

Hogyan kaphatok kezelést?

 

Jelentkezz be telefonon vagy email-en! A terápiákat egyedileg, személyes találkozó alkalmával végzem, előzetes időpontegyeztetés alapján.

Időtartama beszélgetéssel együtt 1,5 óra. Alkalmanként 14 000 Ft.

Ha anyagi nehézségekkel küzdenél és kedvezményre lenne szükséged, kérlek jelezd.

További kérdéseid

vannak?

 

Lelki terápia

Mikor van szükség lelki terápiára?

 

Lelki terápiára akkor van szükség, ha hosszabb ideje nem érzed jól magad, vagy valamelyik életterületed nem működik megfelelően. Stresszes, rossz közérzeted van, szorongsz vagy félelmek gyötörnek, melyekből nem sikerül kiutat találnod. Sok esetben, azonnal nem sikerül felismerni lelki gondokat, csak a környezet reakcióiból eszmélsz rá, hogy valóban problémáid vannak.

A lelki betegségek, sérülések kezelése nagyon fontos, mert a lélekbe zárt, feloldatlan elakadás hosszú távon fizikai betegséget és élethelyzetbeli elakadásokat okozhat. A lelki diszharmónia a fizikai szinten még meg nem jelent betegség előjelének tekinthető.

 

Sokszor tapasztalom, hogy csak beszélgetés közben sikerül közösen összerakni a képet. Az feladatom, hogy segítsek eltájékozódni a lélek útvesztőiben, de nem pusztán gondolkodva vagy filozófikusan elmélkedve, hanem belső világodban átélve, hogy a blokkok egyből fel is oldódjanak. A lelki-érzelmi tudatosulás korunk egyik új feladata. A lelki terápiával gyorsan megoldódhatnak reménytelennek tűnő élethelyzetek is.

 

Milyen esetekben segíthetek?

 

Néhány példa:

- tartós félelem, szorongás

- depresszió, időszakos depresszió

- pánikbetegség, rohamszerű fizikai rosszullétek

- önértékelési problémák, kishitűség, lelkierő

- agresszív kitörések, túlzások, akaratossággal összefüggő problémák

- lelki összetörtség, trauma

- gyermekkori sérülések, lelki gyermek

- bűntudat, szorongás önmagunktól

- lelkileg nem találja a helyét az életben/párkapcsolatban/közösségben

- irány- és célnélküliség, kiégettség, érzéketlenség

- nem sikerül egészségesen kapcsolódni másokhoz, izoláció

- túlzott irányítani akarás, maximalizmus

- önátadás problémái

- bezárkózottság, levertség, szomorúság

- dacosság, sértettség

- magány, elhagyatottság

- lélekterületek egyensúlya, életegyensúly

- stressz, nyugtalanság

 

Hogyan zajlik a terápia?

 

Teljesen egyedi és személyre szabott, személyes tapasztalataidra épül. Főleg attól függ, éppen min dolgozunk, hogyan tekintesz magadra, valamint hogyan jött létre a helyzet. A lelki fájdalmak sokszor többrétűek és összetettek, olyanok, mint egy összegubancolódott kötél. A feltárás és beszélgetés során a szálakat követve rétegről rétegre oldjuk fel a fájdalmakat, kibontjuk a csomókat.

 

Beszélgetés közben élethelyzeteket és életérzéseket érintünk, melyek segítenek az elakadások megtalálásában. A fájdalmak feloldását képekkel, meditációs terápiával, energiamunkával segítem, a fájdalmak helyett erős hit és új jövőkép épül fel benned. A hit és a szellem erejét aktiválom, mely a lélekbe új erőt önt és új kreatív utakra vezet. Szeretettel és fénnyel járom át a kimerült területeid, így új életre kelnek.

Általában a terápia egymást követő több alkalomból áll, körülbelül két-három hetente egy találkozóval.

 

Mikor lehet segíteni?

 

Mivel a lelki terápia egy igen személyes belső átváltozás, csak akkor tudok segíteni, ha valóban akarod, tudsz hinni a változásban és megteszel érte mindent, amit tudsz. “Sokféle közlekedési eszközzel el lehet utazni egy áhított távoli országba, de a járművekre neked kell felszállnod!”

Ha még nem tudod pontosan mi a bajod, mik az álmaid és céljaid, először ezeket kell megkeressük!

 

El lehet-e érni tartós javulást?

 

Igen, nagyon sok pozitív példát tudok felhozni. Eddigi pályafutásom során kijelenthetem, hogy mindegyik olyan helyzet jelentősen előrelendült vagy teljesen megoldódott, amikor a segítségkérő akarta a változást és kész volt hozzáállásában lelkileg is változtatni, életébe bátor lépéseket tenni. 

 

A terápiák hatalmas segítségek, melyből nem csak te profitálsz,

hanem a környezeted és a többi ember is!

Az általam adott terápiák nem tekinthetőek és nem helyettesítenek semmilyen orvosi-, pszichológiai- vagy pszichiátriai jellegű kezelést. Természetgyógyászati kezeléseket sem adok. Nem vagyok orvos vagy ápoló. Munkám tanulmányaimon és tapasztalataimon alapulnak. Az egészségügyben dolgozók szakértelmét és munkáját minden tekintetben elismerem és tisztelem, hálás vagyok áldozatos szerepvállalásukért.

Bármely gyógyászati kezeléssel szívesen együttműködöm, kiegészítem és támogatom. Kölcsönös együttműködés esetén szívesen támpontokat adok orvosok és gyógyító szakemberek részére betegségek vizsgálatához a kezelések közös sikerének érdekében.

 

Hogyan kaphatok kezelést?

 

Jelentkezz be telefonon vagy email-en! A terápiákat egyedileg, személyes találkozó alkalmával végzem, előzetes időpontegyeztetés alapján.

Időtartama beszélgetéssel együtt 1,5 óra. Alkalmanként 14 000 Ft.

Ha anyagi nehézségekkel küzdenél és kedvezményre lenne szükséged, kérlek jelezd.

További kérdéseid

vannak?

 

Orvosi gyógyítás kiegészítése

Testi problémánál fizikai kezelés mellett, szellemi-lelki terápia is szükséges!

Testi problémánál szellemi-lelki kezelés mellett, fizikai kezelés is szükséges!

 

Mikor van szükség az orvosi gyógyítás kiegészítésére?

 

Valójában minden gyógyulási folyamat részeként hasznos. Komolyabb műtétek vagy sérülések után, súlyos, krónikus vagy régóta fennálló esetekben mindenképp ajánlott.

 

A test nagyon sok szolgálatot végez gyógyulás közben, ezt mentális-, szellemi munkával és energetikai kezelésekkel segítsük! Fontos tudni, hogy egy műtét során nem csak a test sérül, hanem az energiatestek is, ezért ezeknek is fel kell épülniük. Éltetik és energiát adnak fizikai testnek, ezért a legfontosabb minél hamarabb energiával telíteni és felépíteni. Ezt a közérzet megváltozásában is egyértelműen érezni lehet.

 

Egy orvosnak, fizikai szintű gyógyításnak talán nem feladata foglalkozni a betegségek lelki- és szellemi hátterével és az energiarendszerrel. Az orvosok a test egészségéért, biztonságáért, az egészség testi feltételeiért felelnek. Ugyanakkor minden beteg átéli, hogy betegsége közben komoly lelki átalakuláson megy keresztül, melyhez támogatásra lehet szüksége.

 

A lelki folyamatokat ugyanúgy támogatni kell. A felépülés, vagy akár a tényleges gyógyulás is múlhat ezen. Így biztosítható, hogy ne újuljon ki, ne tevődjön át más területekre a betegség, vagy ne csak tüneti kezelés történjen.

 

Orvosilag nem kezelhető tünetegyüttesek esetében is igyekszem segítséget nyújtani. Rendszeres energetikai kezeléssel a fizikai szintre is hatással lehetek.

 

Milyen esetekben segíthetek?

 

Néhány példa ovosi gyógyítás támogatására:

 

- Hormonrendszer

- Immunrendszer

- Szervi betegségek bármely fajtája

- Mozgásszervi betegségek, balesetekből való felépülés

- Idegrendszeri problémák

- Cukorbetegség, inzulinszint

- Asztma, allergia

- Fogászati kezelések után

- Bőrbetegségek

- Nemi területek problémái

- Műtétek utáni felépülés

- Nem diagnosztizálható tünetek esetén

- Genetikai eredetű betegségek esetén

 

Hogyan zajlik a kezelés?

 

Első alkalommal mindenképp a háttérben rejlő okokkal foglalkozunk és belső látással megkeresem, honnan ered a betegség. Ha lehetséges, rögtön elkezdem az energetikai kezelést is.

 

Súlyos, krónikus, illetve régóta fennálló esetekben, heti többszöri, intenzív kezeléssorozatra lehet szükség. A kiváltó okokkal nem minden alkalommal kell foglalkozzunk, ilyenkor csak energetikai kezelést adok. Kórházba vagy külső helyszínre nem tudok kimenni.

 

A kezelés többi része az energetikai kezelés részben leírtak szerint történik.

 

Mikor lehet segíteni?

 

Attól függően, hogy egy fizikai szintre jutott helyzet honnan ered és milyen szinten van, vagy lehet sikeresen hatni rá, vagy nem. Minden nehézség a sors egy tanítása, és valamilyen feladatot ad a vele járó érzetekkel, betegségekkel együtt. Ha még nem sikerült megtanulni, amit sors kér tőled, akkor a tünetekre ezzel a módszerrel sem lehet sikeresen hatni. Ilyen esetekben igyekszem tanácsot adni. Mire fókuszálj, hogyan kapcsolódik a betegség az életfeladatoddal.

 

Elképzelhető, hogy vannak helyzetek, ahol egyáltalán nem tudok segíteni, ezt rögtön megmondom. Ha viszont tudok, akkor a belső út bejárásával kezdjük, és csak ezt követheti a fizikai szintre ható energetikai kezelés.

 

Valóban lehetséges energiával sikeresen kezelni a testet?

 

Igen, ez valóban lehetséges, de semmi esetre sem belső változtatás nélkül. A kezelés minden esetben önterápia, egy új egyensúly megtalálása testileg-lelkileg-szellemileg. Nem közvetlenül a testet kezelem, hanem az azt éltető energiatesteket. Az életáramok nem pusztán testi jelenségek, nem függetlenek az ember énjétől, számára elérhetőek. Az emberben áramló élettel egységet képeznek és közvetetten sikerrel lehetnek a fizikai tünetekre is.

 

Fordulj hozzám bizalommal!

Az általam adott terápiák nem tekinthetőek és nem helyettesítenek semmilyen orvosi-, pszichológiai- vagy pszichiátriai jellegű kezelést. Természetgyógyászati kezeléseket sem adok. Nem vagyok orvos vagy ápoló. Munkám tanulmányaimon és tapasztalataimon alapulnak. Az egészségügyben dolgozók szakértelmét és munkáját minden tekintetben elismerem és tisztelem, hálás vagyok áldozatos szerepvállalásukért.

Bármely gyógyászati kezeléssel szívesen együttműködöm, kiegészítem és támogatom. Kölcsönös együttműködés esetén szívesen támpontokat adok orvosok és gyógyító szakemberek részére betegségek vizsgálatához a kezelések közös sikerének érdekében.

 

Hogyan kaphatok kezelést?

 

Jelentkezz be telefonon vagy email-en! A terápiákat egyedileg, személyes találkozó alkalmával végzem, előzetes időpontegyeztetés alapján.

Időtartama beszélgetéssel együtt 1,5 óra. Alkalmanként 14 000 Ft.

A rendszeres, intenzív kezelések időtartama 30-45 perc, alkalmanként 8 000 Ft.

Ha anyagi nehézségekkel küzdenél és kedvezményre lenne szükséged, kérlek jelezd.

További kérdéseid

vannak?

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now