Rólam

A Föld számára Te vagy a kapcsolat a szellemi világhoz.
A fény előbb belül ragyog fel, majd kisugárzik.

Önismeret és öngyógyítás

Bár egyetemi végzettségem szerint gépészmérnök vagyok és mivel mindig érdekelt a sport, sportoktatói-tánctanári szakképzést is végeztem, a leginkább az emberek és a spirituális fejlődés érdekelt. 

Az elmúlt húsz-harminc évben folyamatosan tanultam és gyakoroltam az önismeret és az öngyógyítás különböző területeit. Tanfolyamokon, akkreditált képzéseken, de leginkább az élet iskolájában és saját meditációimban fedeztem fel azt az utat, mely a testi-lelki egészséghez és önmagunk fényének felismeréséhez vezet.

A legtöbb technikát, amit használok, bár meg-megtalálható, mégsem lehet besorolni egyik vagy másik ezoterikus-, vallási- vagy spirituális tan rendszerébe, a saját független utatmat járom. Ráadásul, szerintem, amúgy sem a technika a technika.

Tanulmányok

A konkrétumoknál maradva: önismerettel, csapatépítéssel, coachinggal, jógával, légzéstechnikával, testbeszéddel, arcelemzéssel, grafológiával, shiatsu masszázzsal, talpmasszázzsal, asztrológiával, kineziológiával, numerológiával, teozófiával, meditációs technikákkal, reiki-vel, kozmikus- és szellemgyógyászattal, hermetikával, extraszenzorikával, parapszichológiával, az életterületek elemzésével foglalkoztam az évek során, az égi és földi erők emberi sorsra ható dinamikájával és manifesztációjával. A belső látás munkám egyik lényegi pillérét képezik.

Másoknak segíteni

Serdülő koromtól fogva huszonnyolc-harmincéves koromig a legtöbb időt önmagam gyógyításával, tanulással és belső elmélyüléssel töltöttem. Főiskolai, egyetemi diákéveim és a diploma után a mérnöki munkám mellett is folyamatosan meditáltam. Nagyon sokáig eszembe sem jutott másokkal foglalkozni. Azután idővel, meditációimban egyre többször jelentek meg képek az új életemről, arról, hogyan adom át mindazt, amit magam felépítésében, gyógyításában is elértem, hogyan állíthatom mindezt mások szolgálatába. 2009-ben nyitottam ki mások előtt is az ajtót, valami teljesen új dologba fogva, mint addig.

Kezelések, szellemi tanítás

2010-ben hagytam ott az állásomat, sőt, az egész mérnöki világot, gyárakat, gépeket, méréstechnikát, hogy felváltsam valami teljesen másra. Felvállaltam a kezeléseket, a szellemi tanítói hivatást. Évről évre alakult ki, hogy ki is vagyok én valójában, mi is szeretne megnyilvánulni rajtam keresztül (és alakul ez mind a mai napig).

Sikeres kezelések követték egymást; amit magamnál megtanultam, másnál is működött. Egyre többen jöttek, a sikereket látva tanulni is szerettek volna tőlem, ezért csoportokat is szerveztem. Alkalmanként előadásokat is vállaltam, ma is folyamatosan keresem, mivel szolgálhatom legjobban mások fejlődését. Most például gyakorló alkalmakat szervezek, hogy legyen lehetőség a sok-sok elmélet beépítésére és az öngyógyítás elsajátítására.

Tértisztítás, szupervízió, intuíció

Az energetikai tértisztítás új vonalat alakított ki magának a kezelések mellett. Több képzésen tanultakból egy átfogó rendszert alakítottam ki a hátrahagyott káros energiák kitisztításához (bővebben a tértisztítás oldalon). Gyógyulni, boldog életet élni csak egészséges energetikai térben lehet, örömömre szolgál, hogy ezek megteremtésében is segíthetek.

2016-ban családommal Budapestről Gödöllőre költöztünk, családommal jelenleg is itt élünk, a főváros mellett már itt is elérhető vagyok a személyes alkalmakhoz. Az utóbbi években több kineziológus, kranioszakrális terapeuta és más segítő foglalkozású is rám talált és segítséget kért, nekik szupervizió jelleggel tudtam segíteni.

Nem a fejemben lévő tudásra éptek, hanem magasabbra figyelek, az intuíciómra és a szív hangjára, mely tapasztalataim szerint, a szellemmel összekapcsolódva, az elménél pontosabb iránymutatást tud adni mind a gyógyuláshoz, mind a magasabb világokba való felemelkedéshez.

 

Halász Endre

Halász Endre